Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Aprovació definitiva de la Junta de Govern, de 26 de juliol de 2016, del Reglament de la Comissió per a la Cooperació i el desenvolupament (0.7%)

27/07/2016
Aprovació definitiva de la Junta de Govern, de 26 de juliol de 2016, del Reglament de la Comissió per a la Cooperació i el desenvolupament (0.7%) La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en sessió de 26 de juliol de 2016, ha aprovat definitivament el Reglament de la Comissió per a la cooperació i el desenvolupament (0,7%). El text aprovat estarà a disposició dels col·legiats i col·legiades en la pàgina web col·legial i en la Secretaria de la Corporació, per a coneixement general dels col·legiats i col·legiades.

Contra els anteriors acords, que, de conformitat amb l’article 67 de la llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i dels Col·legis professionals, posen fi a la via administrativa, i de conformitat amb l’article 107.3 de la Llei 30/1992, de procediment Administratiu Comú, podeu interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona, en el termini de DOS MESOS des de l’endemà de la publicació en la pàgina web col·legial.

Barcelona, a 27 de juliol de 2016.

El secretari,

Documents

Contactes