Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Curs el Dret i els Animals

04/04/2016
Curs el Dret i els Animals En una societat on cada dia hi ha més persones que conviuen amb animals, tant domèstics com els considerats ‘potencialment perillosos’, és necessari conèixer els requisits generals per a la tinença d’animals així com aquells aspectes que estableix el Codi civil, el Codi civil català i el Codi penal respecte a aquests.

La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza un curs per abordar, d’una banda, el  Dret i instruments convencionals internacionals vinculants amb incidència en la protecció d’animals, especialment dins la UE i de l’altra, la Responsabilitat i proteccionisme animal en matèria administrativa (legislació estatal i  legislació autonòmica, on es farà una especial referència a la normativa de Catalunya).

El curs també tractarà aspectes com l’ execució de sentències que decreten presó per maltractament d'animals, la funció preventiva i exemplar del compliment de les penes  i la regulació actual dels animals domèstics en el marc de las crisis de parella.

Consulta el programa detallat i inscripcions a través del següent enllaç.