Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Últimes places per al Congrés de Dret Penitenciari

03/03/2015
Últimes places per al Congrés de Dret Penitenciari La Comissió de Dret Penitenciari del Col·legi organitza amb motiu del ‘25è aniversari del Curs de Dret Penitenciari’ el Congrés de Dret Penitenciari, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de maig, a la seu col·legial, amb l’objectiu d’analitzar algunes qüestions controvertides relacionades amb aquest àmbit.

Sota el títol Garanties i reptes processals, els experts que hi participaran com a ponents donaran a conèixer el seu posicionament en relació a la idoneïtat d’un procediment en matèria penitenciària; la pràctica de diligències de prova; la disposició 5a de la Llei Orgànica del Poder Judicial; l’abonament de la presó provisional i el pagament de la responsabilitat civil.
 
La inauguració del Congrés, que tindrà lloc el dijous 21 de maig a les 17h, estarà presidida pel degà de l’ICAB, Oriol Rusca, i comptarà amb l’assistència del conseller de Justícia, Germà Gordó; del president del Tribunal Superior de Justícia, Miguel Ángel Gimeno; de la diputada del Parlament i presidenta de la Comissió de Justícia Gemma Calvet; de la diputada de la Junta de Govern de l’ICAB Carmen Valenzuela; del director de l’Observatori de sistema penal i drets humans, Iñaki Rivera Beiras; i del magistrat del jutjat Penal 21 de Barcelona, José Antonio Rodríguez.
 
A la cloenda, que se celebrarà el divendres 22 de maig, a les 19.30h,  hi participarà el director general de Serveis Penitenciaris, Pere Soler; la diputada de la Junta de Govern del Col·legi Blanca de Olivar i la presidenta de la Comissió de Dret Penitenciari, Mariam Bataller.
 
Reserva la teva plaça!

http://www.congrespenitenciari.cat

MÉS INFORMACIÓ, PROGRAMA I INSCRIPCIONS:

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat