Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Inscripcions obertes per al 29è Curs de Dret Penitenciari (2019)

11/02/2019
Inscripcions obertes per al 29è Curs de Dret Penitenciari (2019) La Comissió de Dret Penitenciari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al 29è Curs de Dret Penitenciari, que tindrà lloc al Centre de Formació de la seu col·legial (Mallorca, 281) del 19 de febrer al 9 d’abril de 2019.

El curs el presentarà Amand Calderó i Montfort, director general de la Direcció General de Serveis Penitenciaris, i els continguts els impartiran professionals de l’advocacia, jutges i jutgesses, experts en Dret penitenciari i criminòlegs, entre d’altres.

Es tractaran temàtiques com ara l’execució de la pena privativa de llibertat i el seu marc jurídic: l’expulsió penal i administrativa; la classificació penitenciària; la polsera electrònica i altres mitjans telemàtics de control; l’actuació de la víctima en seu de vigilància penitenciària, els permisos de sortida; la transmissió de condemnes imposades a un altre país de la Unió Europea; la llibertat condicional; el règim disciplinari penitenciari; el treball penitenciari i altres casos pràctics.

En finalitzar el curs es lliurarà un certificat d’assistència als alumnes que hagin assistit com a mínim al 80% de les hores lectives i un certificat d’aprofitament a aquells que hagin assistit al 100%.

Més informació i inscripcions

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat