Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió d'Honoraris

 • Comunicació de renúncia d’honoraris professionals

  De conformitat amb allò que estableix l'article 20 del Decret núm. 252/1996 de 5 de juliol, l’advocat fa constar a tots els efectes que renuncia a percebre honoraris per la seva intervenció professional en la defensa del seu client, d’acord amb la normativa vigent, i a fi i efecte de poder accedir a la designa de Procurador de Tribunals en Torn d'Ofici, formalitza la sol·licitud que ha d'ésser presentada davant del Servei de Tramitació de Justícia Gratuïta del Col·legi d'Advocats.


 • Consulta on line d’expedients de Deontologia, Honoraris i Torn d’Ofici

  Possibilitat de consultar, des de l’àrea personal de la pàgina web col·legial, l’estat de tramitació dels expedients de Deontologia, Honoraris i Torn d’Ofici, en què la persona col·legiada és part.


 • Consultes sobre honoraris professionals
  Resposta oral a les consultes realitzades pels lletrats via fax, mail, telefònica o presencial sobre qüestions relatives als honoraris professionals i en especial, a l’aplicació dels Criteris orientadors en la matèria.
 • Emissió de dictamen pericial

  Emissió a sol·licitud de l’òrgan judicial d’un dictamen pericial sobre diversos aspectes relacionats amb la correcció d’una minuta objecte de reclamació judicial i si aquesta s’ajusta o no als Criteris orientadors en matèria d’honoraris professionals.


 • Fulls d’encàrrec professional

  Model.


 • Informe previ a la taxació de costes

  Emissió a sol·licitud de la persona col·legiada d’un informe previ a la taxació, com a servei voluntari i preventiu, per reduir la conflictivitat en matèria de taxació de costes. A través d’aquest servei es comprovarà la raonabilitat de la minuta i si és adequada s’estamparà al seu dors l’informe previ favorable de l’ICAB, que vincularà a la Comissió d’Honoraris si es mantenen uns requisits.


 • Mediació en matèria d'honoraris

  Procediment no jurisdiccional de caràcter voluntari i confidencial que s’adreça a facilitar la comunicació entre un advocat i el seu client o entre advocats per tal que gestionin una solució de la seva controvèrsia respecte honoraris, amb l’assistència d’una persona mediadora que actua de forma imparcial i neutral. Es tramita pel CEMICAB.