Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Cultura i Formació

 • Alta/Baixa de les Comissions de persones col·legiades, de les Seccions de la Comissió de Cultura i del GAJ

  Alta/Baixa de les Comissions de persones col·legiades i de les Seccions de la Comissió de Cultura a través de l'Àrea Personal de la pàgina web.


 • Bo formatiu

  La persona que es col·legia per primer cop i ho fa com a exercent en el 2014, gaudirà, durant dos anys a comptar des del moment de la col·legiació, d’un bo de 300 euros bescanviable en qualsevol activitat formativa organitzada pel Col·legi.


 • Dotacions beques

  Els requisits per sol·licitar el servei són els següents:
  -    Ser col·legiat/da ICAB o persona associada
  -    Expedient acadèmic i/o currículum vitae
  -    Situació econòmica o situació que s’adapti a la requerida segons les bases de l’ajut o premi, segons s’escaigui.


 • Exercici dels Drets en Matèria de Protecció de Dades Personals

  Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si l’ ICAB tracta dades personals que li concerneixin, o no.


 • Pràctiques

  Pràctiques per a estudiants de Dret de Màster i EPJ.


 • Pràctiques tutelades en Torn d'Ofici

  Mitjançant Acord de la Junta de Govern de l’ICAB del passat 2 de juliol de 2012 hem posat en marxa un programa  conjunt de pràctiques tutelades  que permetrà als advocats adscrits al servei de Defensa d’Ofici i Assistència al Detingut col·laborar en la formació dels alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’ICAB, incidint i millorant la formació d’aquests   en una matèria tan específica com és l’assistència jurídica gratuïta i el Torn d’Ofici.

  En aquest sentit, en assumptes en els que la vista de judici oral tingui una previsió de durada de més de 10 sessions, assumptes que  tinguin una especial complexitat o presentin un especial interès jurídic en les diferents matèries,   l’advocat designat   podrà sol•licitar  l’adscripció de lletrats en pràctiques, que podran conèixer i participar, sota la tutela  de l’advocat de Torn d’Ofici, en  les tasques de preparació prèvia, assistència a judici, estudi de l’assumpte i seguiment del procediment, coneixent de primera mà la importància de la  funció social que l’advocacia porta a terme des del Torn d’Ofici.

  En agraïment per la col·laboració en la formació pràctica de nous companys, l’ICAB compensarà  els advocats que assumeixin el paper de tutor amb  un b formatiu de 10 hores, que podran fer servir en qualsevol dels programes de formació de l’ICAB.