Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Certificats

 • Certificat quotes col·legials

  Als efectes de la declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, s'informa de les quantitats que figuren al Departament de Comptabilitat del nostre Col·legi, com abonades en concepte de quotes col·legials.


 • Certificats de situació col·legial i Torn d'Ofici

  Emissió de diferents tipus de certificats col·legials en funció de la sol·licitud de la persona col·legiada. També, certificats específics de dades personals relatives al Torn d'Ofici i Assistència al Detingut.


 • Comunicacions electròniques certificades (Lleida.net)

  Gràcies a l’acord entre l’ICAB i Lleida.net, els col·legiats de l’ICAB poden enviar missatges electrònics certificats a un preu a partir de 2,63 € + IVA el pack de cinc missatges.


 • Sistema de certificació d'enviament d'e-mail (eEvidence)

  El sistema eEvidence permet enviar e-mails amb seguretat d’una manera senzilla i sense cap intromissió ni participació per part del destinatari.Cal fer un registre directament amb el proveidor i pagar online.


 • Sistema de comunicació segura (Logalty)

  Servei per a l'enviament de notificacions certificades, tant en paper (Logalty burofax), com electròniques (Logalty burofax electrònic), així com per realitzar contractacions electròniques segures.