Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Facturacions i pagaments

 • Acords amb entitats financeres per avançament de quantitats pendents de cobrament de Torn d’Ofici i assistència al detingut

  L’ICAB disposa de diferents convenis amb entitats financeres per tal de que els Advocats adscrits al Torn d’Ofici i Assistència al Detingut puguin obtenir avançament de les quantitats acreditades i pendents de cobrament pels Assumptes del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut.


 • Certificat quotes col·legials

  Als efectes de la declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, s'informa de les quantitats que figuren al Departament de Comptabilitat del nostre Col·legi, com abonades en concepte de quotes col·legials.


 • Comunicació del tipus de retenció a compte IRPF

  Si has de percebre alguna quantitat per part de l’ICAB per raó de la teva activitat professional, i et trobes en el supòsit de retenció de tipus reduït d'IRPF, et facilitem l'imprès de retencions de l'IRPF que hauràs d'omplir, juntament amb la documentació complementària si s’escau.


 • Fulls d’encàrrec professional

  Model.


 • Informe previ a la taxació de costes

  Emissió a sol·licitud de la persona col·legiada d’un informe previ a la taxació, com a servei voluntari i preventiu, per reduir la conflictivitat en matèria de taxació de costes. A través d’aquest servei es comprovarà la raonabilitat de la minuta i si és adequada s’estamparà al seu dors l’informe previ favorable de l’ICAB, que vincularà a la Comissió d’Honoraris si es mantenen uns requisits.


 • Les meves factures

  Funcionalitat de l'Àrea Privada de la pàgina web per la qual qualsevol col·legiat que hagi consumit un servei o producte de cost podrà consultar i descarregar-se la factura emesa corresponent.


 • Modificació de dades bancàries

  Modificar les dades bancàries per abonaments o per càrrecs.


 • Sol·licitud d'ajornament de pagament de quotes col·legials

  La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, davant l’actual situació econòmica, obre periòdicament per a tots els advocats la possibilitat de sol·licitar l’ajornament en el pagament de les quotes col·legials.