Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Acreditació-Identificació

 • Canvi de contrasenya del correu electrònic

  Podeu sol·licitar el canvi de contrasenya del vostre correu electrònic directament des de la vostra àrea personal de la pàgina web col·legial.


 • Sol·licitud de carnet col·legial

  El Col·legi expedeix un carnet col·legial que identifica als/les col·legiats/des com a membres d’aquesta Corporació, ja sigui en la condició d’exercent, no exercent o advocat inscrit.


 • Sol·licitud del carnet d’identitat professional CCBE (Conseil des Barreaux Européens)

  Carnet dissenyat pel CCBE (Conseil des Barreaux Européens), creat l’any 1978 i que pot lliurar el Col·legi als seus advocats/des.

  El carnet d'identitat del CCBE:

  • Facilita l’accés dels advocats que exerceixen fora de la seva jurisdicció d’origen als òrgans i a les institucions europees.
  • Identifica al seu propietari en els idiomes oficials del CCBE com a advocat admès en el país corresponent.
  • Està reconegut pel Tribunal de Justícia i pel Tribunal de Primera Instància de les Comunitats Europees.

 • Àrea personal i usuari del web col·legial

  Permet accedir a l'àrea personal de la pàgina web de l'ICAB, des d'on podreu modificar les vostres dades personals, gestionar la vostra adreça de correu electrònic, veure les vostres factures de l'ICAB, consultar els vostres expedients de Deontologia, Honoraris i TO. Si pertanyeu al TO també podreu consultar les designes, telefonemes, guàrdies, pagaments, etc.