Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Espais, Sales i Serveis de Gestió

 • Buromail, correu fefaent de l’advocacia

  Permet enviar un correu electrònic a altres advocats i Col·legis professionals que utilitzin aquest servei (buromail), de manera que es genera una prova fefaent de l'enviament i de la recepció del correu electrònic.


 • Carregador de dispositius mòbils

  Mitjançant aquest servei, mentre estiguis realitzant qualsevol diligència judicial podràs carregar el teu dispositiu mòbil.

  A qualsevol sala de togues o a les Delegacions del Col·legi d'Advocats sabem que, avui en dia, has d'estar connectat i disponible en tot moment.


 • Centre de Suport Professional (CSP)

  El Centre de Suport Professional (CSP) ha estat dissenyat i impulsat per l’ICAB i URBICSA per facilitar les tasques diàries dels professionals del Dret.  Al web www.cspcj.com es poden visualitzar els espais de l'equipament i consultar tots els serveis que s'ofereixen als advocats.


 • Cercador de tribunals, jutjats, municipis i partits judicials

  Aquesta base de dades permet consultar les adreces i els telèfons dels òrgans judicials, fiscalies i jutjats de pau de Catalunya.


 • Cercle ICAB (c/ Mallorca, 281)

  El Cercle ICAB és un espai exclusiu per als col·legiats/des, ubicat al carrer Mallorca, 281, on podeu prendre un cafè mentre acabeu un escrit amb els ordinadors que teniu a la vostra disposició, consultar la premsa diària o simplement parlar i conèixer altres companys.


 • Càlcul de taxes judicials

  A través de Jurisoft.


 • El Palauet Casades

  La ciutat de Barcelona compta amb un nou espai emblemàtic per a la celebració d'esdeveniments: el Palauet Casades.


 • Ordinadors

  Servei mitjançant el qual l'advocat/da pot disposar d'un ordinador per fer un escrit, consultar Internet o imprimir un document. Es pot trobar a totes les Sales de Togues dels diferents Jutjats i a les Delegacions.


 • Préstec de togues

  Servei mitjançant el qual es pot obtenir en préstec una toga que haurà de ser retornada tan bon punt hagi finalitzat l'actuació judicial. Es troba a totes les Sales de Togues i Delegacions.


 • Racó ICAB

  Sala a disposició dels col·legiats a la seu de l'ICAB on poden accedir a ordinadors de consulta.

   


 • Servei de fotocòpies, escàner, fax i impressions

  A les Sales de Togues dels Jutjats de Barcelona, a les Delegacions de l’ICAB, el SAC de la Ciutat de la Justícia i del carrer Mallorca, 283 es disposa d’un servei de fotocopiadores multifuncionals que permeten fer fotocòpies, impressions, escaneigs i enviar i rebre faxos. Igualment, a la Biblioteca també es disposa d’un servei de fotocòpies i impressions.


 • Servei de recàrrega de saldo del carnet col·legial

  El carnet col·legial disposa d’un xip de proximitat que es pot fer servir com a mitjà de pagament de fotocòpies, impressions, escaneigs i enviament de faxos a les Sales de Togues dels Jutjats de Barcelona, a les Delegacions de l’ICAB, el SAC de la Ciutat de la Justícia i del carrer Mallorca, 283.

  Aquest xip permet el carnet col·legial funcionar com una targeta de prepagament amb un saldo de diners que un cop exhaurit o abans que s’exhaureixi es pot recarregar.


 • Servei telefònic d’interpretació

  Servei telefònic d’interpretació simultània que permet que l’advocat i el seu client, en el cas que hagin de mantenir una conversa en diferents idiomes, puguin disposar d’un intèrpret professional  en qualsevol moment
   


 • Sol·licitud de sala o espai col·legial

  Lloguers de les sales o despatxos ubicats a la seu de l'ICAB.


 • Taquilla

  Servei mitjançant el qual l'advocat/da pot dipositar els seus estris personals. Es troben instal·lades a totes les Sales de Togues dels diferents Jutjats i Delegacions de Barcelona.


 • Visites guiades a la Biblioteca de l'ICAB

  La Biblioteca organitza visites guiades del fons històric i patrimonial i de les seves instal·lacions.


 • Xarxa wifi

  La Wifi o xarxa sense fils permet connectar-se a Internet de forma inalàmbrica. L'ICAB disposa de connexions per aquest sistema a la seu col·legial.