Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

XVI Seminari Forelab (2019)

XVI Seminari Forelab (2019)
  • Data inici: 27-06-2019
  • Data finalització: 27-06-2019
  • Lloc: 8a planta ICAB (Mallorca, 283)
  • Horari: 27 de juny de 2019. 09:45
El Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (c/ Mallorca, 283) acollirà el XVI Seminari que celebra el Fòrum Espanyol de Laboralistes (FORELAB). Tindrà lloc el proper 27 de juny de 2019.

Es tracta d'un esdeveniment de primer nivell en la línia de les activitats de l'Associació, en el qual es tractaran els següents temes de màxim interès laboral:

  • Temps de treball, registre de jornada: qüestions conflictives, jurisprudència recent.
  • Control empresarial a l'empresa digital.
  • Promoció legal de la igualtat de gènere i identificació de la discriminació directa i indirecta.

I per això comptarem amb les intervencions de destacats ponents en cadascun dels temes a tractar:

  • Il·lm. Sr. Sebastián Moralo, magistrat de la Sala IV del Tribunal Suprem.
  • Sra. Sara Pose, Magistrada de la Sala del Social del TSJ de Catalunya.
  • Sr. Ignasi Beltrán, Professor Dret del Treball i de la Seguretat Social. Sotsdirector (Vicedegà) de Docència i Director Programa de Dret de la Universitat Oberta de Catalunya.

Inaugurarà la Jornada D. Carlos González, President de la Secció de Dret Laboral de l'ICAB, i per a la Cloenda de l'esdeveniment es comptarà amb la presència de la Sra. Emma Gumbert, Diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.

Aquesta Jornada és gratuïta per als Socis de FORELAB i és necessària inscripció.

La inscripció per a col·legiats/des de l'ICAB són 50 € i per a la resta dels assistents 100 €.

El Seminari tindrà lloc a l'auditori de la 8a planta de l'ICAB (c / Mallorca, 283), on després d'un matí de ponències gaudirem d'un còctel.

Per assistir has de realitzar una transferència bancària per 50 € al següent núm. de compte: 21002119190200517505, indicant en el concepte: "Inscripció Nom Cognom-XVI Seminari Forelab".

Després pots fer la inscripció a través del següent enllaç: https://forelab.com/inscripcion-xvi-seminario-forelab-colegiados-icab/ on hauràs d'adjuntar el resguard de la transferència i còpia del carnet de col·legiació. O bé pots enviar la documentació a inscripciones@forelab.com

En realitzar la inscripció, si us plau, indica dades completes als quals s'ha d'emetre la factura: nom, adreça i NIF o CIF.

Documents