Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Secció de Dret Mercantil

Protocol de Servei de Guàrdia i d'Actuació Ràpida dels Jutjats Mercantils de Barcelona per al Mobile Word Congress 2017

05/12/2016
Acord per a la tramitació prioritària de les mesures cautelars urgents que es presentin

Us informem que la Junta de Jutges del Mercantil de Barcelona ha acordat, per tercer any, establir un servei de guàrdia i actuació ràpida amb motiu del Mobile World Congress que es celebrarà els dies 27 de febrer a 2 de març.

El servei de guàrdia s’estendrà durant els dies hàbils i en hores d’audiència pública el mes de febrer i els dies que duri aquest Congrés.

La finalitat és poder atendre i donar una resposta àgil als conflictes que es puguin generar entre Companyies que participen en aquest Congrés com a titulars de drets de propietat intel·lectual i industrial.

Es tractaran mesures cautelars urgents en relació a patents i innovacions tecnològiques i dissenys industrials, infracció de marques i drets de propietat intel·lectual, defensa de la competència i actes de competència deslleial i publicitat il·lícita, en relació a productes i matèries que siguin objecte d’exposició o exhibició en el mateix.

Us acompanyem l’acord pel seu interès.

 

Documents

Contactes