Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances

26è Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances (2019).

21/05/2019
Aquest any es compleix la 26a edició del Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances, que organitza la Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i que tindrà lloc els dies 23 i 24 de maig de 2019 a la Sala d'Actes de la nostra Corporació.
26è Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances (2019).

En aquesta edició abordarem diversos temes d'actualitat vinculats a la Responsabilitat Civil i el Contracte d'assegurança, entre els quals destaquem la recent reforma del Codi Penal en matèria d'imprudència en la conducció de vehicles a motor, que entre altres qüestions possibilita tornar a la via penal la sinistralitat menys greu, això és, aquells accidents que amb anterioritat es tramitaven com a judicis de faltes i que ara es canalitzaran en el delicte lleu de l'article 152.2 del Codi Penal.

D'altra banda i davant la també recent irrupció dels vehicles de mobilitat personal als nostres carrers, resulta obligat plantejar-nos els problemes i reptes que suscita la conducció d'aquests vehicles en l'àmbit de la Responsabilitat Civil i la seva eventual inclusió en l'assegurança obligatòria.

També debatrem sobre qüestions controvertides com la incidència de les proves genètiques en l'àmbit de l'assegurança de salut i la necessitat d'una legislació específica que reguli, si escau, l'obligatorietat de sotmetre's a aquestes proves com a requisit previ per a la contractació d'una pòlissa de vida o de salut.

Més informació, programa i inscripcions on-line, AQUÍ.

Contactes