Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

IX Curs d'Arbitratge On-line

28/03/2019
Del 22 d'abril al 10 de novembre de 2019
IX Curs d'Arbitratge On-line

El present curs, organitzat pels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Barcelona, Madrid, Màlaga, València i el de l'Advocacia de Bizkaia, té com a finalitat oferir una formació específica en aquesta matèria, que permeti als alumnes que el cursin adquirir un coneixement en profunditat sobre aquesta via de solució de conflictes, dotant-los de les habilitats necessàries per a intervenir com a lletrats de part o com a àrbitres en procediments arbitrals.

Aquesta activitat formativa és fruit de la col·laboració que mantenen entre sí els Col·legis esmentats, per al foment i difusió de l'arbitratge. Aquestes Institucions, amb dilatada experiència en aquest àmbit, són plenament conscients dels diversos avantatges que pot aportar aquesta modalitat de solució de conflictes i consideren primordial proporcionar una docència de qualitat que augmenti el coneixement d'aquesta matèria pels professionals jurídics.

D'un altre costat, el curs té una orientació eminentment pràctica, facilitada pel quadre de professors que l'integren, tots ells coneixedors de la realitat quotidiana de l'arbitratge.

Es tracta d'altra banda de la novena edició del curs, precedida per tant de l'experiència consolidada i de l'èxit de les set edicions anteriors.

En el document que s'adjunta podran consultar tota la informació completa relativa al curs: organització i estructura, dates, inscripcions i matrícula, beques, places disponibles, diplomes i informació complementària.

La coordinació técnica del curs correspon al Departament de Formació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València (Amparo Martínez – 96.394.45.78 – formacion1@icav.es). 

Es prega que totes les qüestions o dubtes relatives al curs es remetin directament a formacion1@icav.es (96.394.45.78 - Amparo Martínez).

Sense perjudici d'això, els alumnes podran tanmateix contactar amb els departaments respectius dels Col·legis als quals pertanyin, sent les dades de contacte els següents:

  • ICAV: Departament de Formació (96.394.45.78 formacion1@icav.es). 
  • ICAB: Comissió de Cultura (93.496.18.80 cultura@icab.cat) 
  • ICAM: Centre d'Estudis i Recerca (91.435.78.10 cei@icam.es) 
  • ICAMálaga: Departament de Formació i Secretaria Tècnica TAM (95.101.79.26 tribunalarbitraldemalaga@icamalaga.org) 
  • ICABizkaia: Escola de Pràctica Jurídica (944.35.62.07 epj@icasv-bilbao.com).

Documents

Contactes