Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Arbitratge › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes) › Departament Internacional ICAB

Jornades Tècniques d'Arbitratge Internacional a Miami els dies 24, 25 i 26 de juny de 2019

28/03/2019
Del 24 al 26 de juny de 2019, el Consejo General de la Abogacía Española organitza, juntament amb l'ICEX Espanya Exportació i Inversions i en col·laboració amb l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya a Miami (EUA), unes 'Jornades Tècniques d'Arbitratge Internacional'.
Jornades Tècniques d'Arbitratge Internacional a Miami els dies 24, 25 i 26 de juny de 2019

Aquestes jornades tenen com a objectius: mostrar els avantatges d'aquest mitjà de resolució de controvèrsies a nivell mundial, la promoció de Miami com a plaça d'arbitratge internacional de notable importància i la d'Espanya com un centre d'arbitratge de parla hispana per al continent americà.

El preu de la inscripció és de 725 € per persona/despatx, aquesta quota no inclou el cost d'avió perquè cada participant pugui gestionar dates i costos pel seu compte.

El nombre de places disponibles és de 15 i el termini límit d'inscripció és el 26 d'abril de 2019, en què es procedirà a la selecció entre les sol·licituds rebudes.

Jornades en anglès.

Per a més informació, consulteu el PDF adjunt (a peu de pàgina) o  visiteu el següent enllaç.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat