Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Apunta’t al Mòdul III del Curs d’Anglès Jurídic!

22/03/2019
La Comissió de Cultura de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ja ha obert les inscripcions per al Mòdul III del Curs d’Anglès Jurídic, que tindrà lloc a les aules de la seu col•legial cada dijous a partir del 4 d’abril i fins al 27 de juny de 2019. Hi ha dos horaris a escollir: un de migdies (de 14 a 16h) i altre de tardes (de 19 a 21h).
Apunta’t al Mòdul III del Curs d’Anglès Jurídic!

El Mòdul III del curs, per al que es recomana un nivell mínim de B2 (First Certificate), està pensat per a persones que desitgin obtenir un coneixement bàsic del vocabulari relatiu a les àrees comunes del Dret Civil. A més a més, el curs examina sectors de Dret anglès, que servirà als estudiants per a comunicar-se amb clients angloparlants. 

La proposta formativa, de 25 hores de durada, es dividirà en tres grans seccions: Dret Laboral, propietat real i escriptura de cartes modernes. Alumnes d’altres edicions han valorat aquest curs amb un 8,8 de satisfacció global.

En cas que els inscrits desconeguin el nivell d’anglès del Marc Comú Europeu que els correspon, tenen la opció de realitzar una prova de nivell prèvia als documents adjunts de la inscripció i rebran el resultat en breus.

Per a més informació i inscripcions feu clic en aquests enllaços (segons horari preferent):

Curs d'Anglès Jurídic (MÒDUL III) Dijous Migdia/ 25 hores

Curs d'Anglès Jurídic (MÒDUL III) Dijous Tarda/ 25 hores

Contactes