Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Esportiu

AJORNAT - Màster en Dret i Esport ICAB 2019-2020

09/09/2019
Ajornat fins al gener 2020.
AJORNAT - Màster en Dret i Esport ICAB 2019-2020

El Màster en Dret i Esport ICAB 2019-2020 té un caràcter eminentment pràctic, de manera que facilita el coneixement transversal de totes les branques del Dret relacionades amb l'esport, en els diversos àmbits d'aplicació (administratiu, mercantil, fiscal, esportiu disciplinari i sancionador, de gestió, principalment). 
  
La seva finalitat és dotar d'eines perquè en les seves funcions d'advocat/da sàpiga adaptar la seva activitat i treball tenint en consideració la realitat canviant a la qual s'enfronten amb les contínues modificacions legislatives i en l'embull de normativa reguladora, per evitar situacions de lesió, risc o conflicte en relació als interessos encomanats o el seu exercici professional davant tribunals o autoritats públiques, així com en les funcions pròpies d'assessorament jurídic-tècnic-esportiu.
  
El Màster està adreçat a titulats que es vulguin formar com a experts en aquesta matèria, i ser especialistes en aquesta disciplina del Dret.

Té 3 visites programades: una a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, altra al Comitè Olímpic Espanyol (COE) i Lausanne.

Documents

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat