Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Concursal › Secció de Dret Penal

Eleccions a les Seccions de Dret Penal i Dret Concursal 2019

04/12/2019
La Junta de Govern, reunida en sessió de 3 de desembre de 2019, acorda proclamar les candidatures a les eleccions per proveir els càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Concursal i de la Secció de Dret Penal, que seguidament s’indiquen per rigorós ordre de presentació davant del Registre General del Col·legi. La votació tindrà lloc a la seu de l'ICAB el 16 de desembre, entre les 11 i les 17 hores.
Eleccions a les Seccions de Dret Penal i Dret Concursal 2019

SECCIÓ DE DRET CONCURSAL

Candidatura encapçalada pel sr. Pau Ballvé i Reyes

Candidatura encapçalada pel sr. Juan Manuel de Castro Aragonés

SECCIÓ DE DRET PENAL

Candidatura encapçalada pel sr. Miguel Capuz Soler

Candidatura encapçalada per la sra. Mercedes Aguilar López

Igualment, en compliment de les previsions de l’article 23 del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació, l’ICAB ha posat a disposició de les dues candidatures proclamades aquest espai per tal que puguin informar sobre les seves propostes.

 

ELECCIONS
La votació per a l’elecció dels càrrecs de l’òrgan de direcció de les Seccions de Dret Penal i Dret Concursal tindrà lloc a l'aula 1 del c/ Mallorca, 281 el proper 16 de desembre de 2019, entre les 11.00 h i les 17.00 h, tal com es preveu en la convocatòria electoral.

Contactes