Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Civil

Ja et pots apuntar al Curs de Dret Hipotecari. Inscripcions obertes!

10/05/2019
La Secció de Dret Civil de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs de Dret Hipotecari, que transcorrerà del 4 a al 20 de juny de 2019 a l'Aula 64 de la sisena planta de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283). Les classes es duran a terme els dimarts i els dijous de 18 a 20 hores.
Ja et pots apuntar al Curs de Dret Hipotecari. Inscripcions obertes!

Els alumnes tractaran temàtiques com els principis hipotecaris, l’eficàcia de la inscripció (presumpció d’exactitud i veracitat); els principis de legitimació i fe pública; el principi de legalitat (documentació autèntica i qualificació); procediment registral; diari d’operacions (el seient de representació, classes d’assentaments registrals); aspectes formals de la qualificació (la qualificació negativa i recursos contra la qualificació);la hipoteca (principi d’especialitat, classes d’hipoteques i execució hipotecària); concurs i registre de la propietat; béns públics; urbanisme i registre de la propietat (qualificació de documentació administrativa); procediment judicial i registre de la propietat (qualificació de documents judicials i les anotacions preventives d’embargament), etc.

Tot un seguit de professionals del món de l’advocacia seran els docents responsables de les sessions del curs, entre els quals es troben Carmen Florán Cañadell, José-Ernesto García-Trevijano Hinojosa, Álvaro Campo Sampayo, Óscar Zorrilla Blanco, Rafael Arnaiz Ramos i Adauca Aparicio Sanz.

Més informació i inscripcions aquí.

Contactes