Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

TORN D’OFICI: Vènies

15/04/2019
Al respecte, es recorda als companys del Torn d’Ofici que l’article 51.a de la Resolució JUS/110/2019, de 22 de gener, de modificació de la Normativa de l’Advocacia Catalana (DOG de 30/01/2019), requereix ''comunicar a l’anterior advocat/da per escrit i de manera que permeti la constància de la recepció de la comunicació la decisió del/la client/a de canviar de professional de l’advocacia i sol·licitar-li la vènia, adjuntant el document que acrediti que el/la client/a li ha encomanat l’encàrrec’’.
TORN D’OFICI: Vènies

Per tant, és indispensable que l’escrit de vènia comuniqui la decisió del/la client/a de canviar d’advocat/da, i acrediti que el/la mateix/a ha encomanat l’encàrrec.

Aquesta sol·licitud es farà de manera que quedi constància de la mateixa, a l’igual que de la seva concessió.

Si en el termini màxim de 48 hores no es respon a la sol·licitud de vènia, es podrà demanar a la Junta de Govern del Col·legi; en aquells supòsits en què la urgència degudament acreditada ho aconsellés, correspondrà a la Degana, al Vicedegà i/o a qualsevol membre de la Junta de Govern la seva resolució.

Contactes