Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L'ICAB celebrarà Sant Jordi organitzant una fira de llibres i un debat per conèixer què proposen els partits polítics en matèria de justícia per al 28-A

18/04/2019
El debat, que se celebrarà a les 9.45h, serà moderat per la degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i comptarà amb la participació de diferents representants de grups polítics amb presència al Congrés dels Diputats. En el marc d'aquesta fira de llibres, que es realitza a partir de les 10h, es posarà a la venda l'obra que recopila els contes de la XX edició del Concurs 'Contes de l'Advocacia'
NOTA DE PREMSA: L'ICAB celebrarà Sant Jordi organitzant una fira de llibres i un debat per conèixer què proposen els partits polítics en matèria de justícia per al 28-A

Barcelona, 18 d’abril de 2019. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) celebrarà el Sant Jordi  organitzant diferents activitats per commemorar aquesta festivitat.

Fira de llibres, lliurament de premis literaris i visita a la Biblioteca de l’ICAB

Un any més, la Biblioteca realitzarà,  a partir de les de 10h, la Fira del Llibre on les principals editorials jurídiques obsequiaran als col·legiats i col·legiades i associats i associades de la Corporació amb una obra jurídica d’actualitat, a la vegada que l’ICAB, com marca la tradició, regalarà una rosa. Enguany hi participaran les següents editorials: Economist&Jurist, Iberlex-Colex, Lefebvre-El Derecho, Iustel, Sepin, Thomson Reuters Aranzadi, Tirant lo Blanch, Vlex i Wolters Kluwer.

En el marc d’aquesta fira, es posarà a la venda l’obra que recopila els millors contes de la XX edició del Concurs “Contes de l’Advocacia”.

A més, la Biblioteca farà visites guiades a les 11, 12 i 13 hores per tal que els col·legiats i col·legiades així com els associats i associades puguin veure tots els racons i conèixer el seu “interior”, que amaga grans tresors, com per exemple, sales antigues plenes de llum i colors que no estan obertes habitualment al públic.

Per la tarda, es lliuraran els premis dels concursos literaris que ha organitzat l’ICAB, el concurs de “Contes de l’Advocacia” i el concurs de redacció infantil dirigit als fills dels col·legiats i col·legiades i treballadors d’aquesta Corporació.

Debat per conèixer què proposen els partits polítics en matèria de justícia als seus programes electorals per al 28-A

També coincidint amb la festivitat de Sant Jordi i de cara a les properes eleccions Generals previstes per al diumenge 28 d’abril, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona realitzarà el dimarts, 23 d’abril, a les 9.45h, un debat amb representants dels partits polítics amb presència al Congrés dels Diputats per tal d’analitzar els seus programes de justícia.

El debat serà moderat per la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, i comptarà amb la participació de:

 • Carmen de  Rivera, en representació del grup parlamentari Ciutadans
 • Josep Pagès, en representació del grup parlamentari Junts per Catalunya
 • Carolina Telechea, en representació del grup parlamentari Esquerra Republicana de Catalunya
 • Mercè Perea, en representació del grup parlamentari Socialista
 • Jaume Moya, en representació al grup parlamentari en Comú Podem
 • Isaac Martín, en representació del grup parlamentari del Partit Popular

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat