Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

El secretari de l’ICAB, Jesús Sánchez, condecorat amb la ‘Creu Distingida de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort’

27/09/2019
La ‘Creu Distingida de l'Ordre de Sant Raimon de Penyafort’ és una distinció creada el 1944 per premiar els rellevants mèrits contrets per persones que intervenen en l'Administració de Justícia, en l’estudi del Dret en totes les seves branques, així com pels serveis prestats en activitats jurídiques que depenen del Ministeri de Justícia.
El secretari de l’ICAB, Jesús Sánchez, condecorat amb la ‘Creu Distingida de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort’

Barcelona, 27 de setembre de 2019. El secretari de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez, ha estat condecorat amb la ‘Creu Distingida de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort’, en el marc d’un acte institucional celebrat divendres a la seu de l’ICAB i que ha estat presidit per la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay.

El secretari general de l’Administració de Justícia, amb rang de subsecretari del Ministeri de Justícia, Antonio Viejo Llorente, ha estat l’encarregat de lliura-li el títol acreditatiu i d’imposar-li les insígnies de la condecoració. Aquesta condecoració li va ser atorgada per la ministra de Justícia (Ef.), Dolores Delgado, el passat 11 de juny.

El secretari de la Junta de Govern, Jesús Sánchez, ha destacat que "és un honor rebre aquesta distinció ja que exerceix l’advocacia de forma vocacional perquè a través del dret es pot ajudar a les persones a resoldre alguns dels seus problemes i en aquest sentit ha destacat també que és un reconeixement al treball realitzar per l’equip de la Comissió de Normativa de l'ICAB i als èxits obtinguts en relació a la redacció de lleis relacionades amb la 2a oportunitat".

En l’acte institucional celebrat a l’ICAB ha participat també Eduardo Torres González-Boza, degà emèrit de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granada, qui ha pronunciat la laudatio del condecorat, mentre que el diputat-bibliotecari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i secretari de la Sessió, Joaquim de Miquel Sagnier, ha estat l’encarregat de llegir l’acord de concessió de la Creu Distingida de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort a Jesús Sánchez.

Entre els assistents a l’acte cal destacar la presència del president del Consell de l'Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló; del secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia, Joan Abad; la directora general de la Administració de Justícia, Esmeralda Rasillo; del director general de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Xavier Bernadí; de la directora del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Núria Cleries; del secretari de Govern del TSJC, Jaume Illa;  els degans emèrits del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Jaume Alonso-Cuevillas; Josep Ma. Antràs; Sílvia Gimenez-Salinas; Pedro L. Yúfera; Enric Leira; Oriol Rusca...), entre altres autoritats.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, ha clausurat l’acte felicitant Jesús Sánchez i destacant que és un honor comptar en la seva Junta de Govern amb una persona que té passió pel Dret i una avalada trajectòria professional i important i destacada vàlua personal. 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat