Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

L’ICAB posa en marxa una campanya proposant 15 mesures concretes adreçades als partits polítics i els seus programes de Justícia

15/04/2019
Amb ocasió de les Eleccions Generals previstes per al diumenge 28 d’abril, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) impulsa una campanya institucional a Twitter amb l’objectiu de plantejar als partits polítics i al futur ministre de Justícia 15 propostes per a una #JusticiaDigna.
L’ICAB posa en marxa una campanya proposant 15 mesures concretes adreçades als partits polítics i els seus programes de Justícia

Notícies relacionades

Des del 8 fins al 23 d’abril de 2019, cada dia s’envia un tuit numerat amb cadascuna de les mesures proposades.

Amb aquesta campanya es vol posar en relleu el paper de l’Advocacia, que en els últims anys ha treballat per reivindicar una Administració de Justícia dotada d’òrgans judicials suficients, finançada, moderna, digitalitzada i paritària, per garantir el Dret de Defensa a tota la ciutadania.

Podeu seguir la campanya a Twitter amb les etiquetes #JusticiaDigna #EleccionesGenerales2019, o bé a través del compte de la degana, Mª Eugènia Gay, en aquesta xarxa social.

DEBAT EL 23 D'ABRIL

En el marc d’aquesta campanya també tenim previst organitzar el dimarts 23 d’abril, a les 10h, a la seu col·legial (Sala de Recepcions), un debat amb els líders en matèria de Justícia dels partits polítics que actualment tenen representació al Congrés, als quals se’ls lliuraran aquestes peticions fetes des de l’Advocacia.

Us animem a què us reserveu aquesta data per ser-hi presents!

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Màrqueting
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. marqueting@icab.cat