Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Crisi sanitària

Nota informativa i preguntes freqüents en relació amb el compliment de les obligacions tributàries i les de recaptació en via executiva

24/03/2020
Us informem que l’Agència Tributària de Catalunya ha publicat a la seu electrònica la 'Nota informativa i preguntes freqüents en relació amb el compliment de les obligacions tributàries i les derivades de la recaptació en via executiva', en què trobareu la informació més actualitzada sobre:
Nota informativa i preguntes freqüents en relació amb el compliment de les obligacions tributàries i les de recaptació en via executiva
  1. Terminis per a la presentació i pagament d’autoliquidacions
  2. Suspensió dels terminis en els procediments tributaris
    • 2.1. Pagament de deutes
    • 2.2. Ajornaments i fraccionaments
    • 2.3. Altres terminis
  3. Recursos de reposició i reclamacions economicoadministratives
  4. Procediment inspector

 Accés a la Nota informativa i preguntes freqüents en relació amb el compliment de les obligacions tributàries i les derivades de la recaptació en via executiva (PDF). 

Us recordem, així mateix, que les persones usuàries tenen a la seva disposició:

Per a més informació, podeu consultar la informació actualitzada que es va publicant a l’apartat “Notícies” de la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, en especial el Recull informatiu sobre mesures excepcionals.

Contactes