Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions

Atorgats els Premis In Memoriam Juan Carlos Elías 2019 i el Premi Memorial Pedro Martín García 2019 sobre Dret processal penal

24/01/2020
El lliurament dels premis tindrà lloc els dies 27 i 31 de gener, respectivament, en el marc dels actes organitzats amb motiu de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort.
Atorgats els Premis In Memoriam Juan Carlos Elías 2019 i el Premi Memorial Pedro Martín García 2019 sobre Dret processal penal

Atorgat el Premi In Memoriam Juan Carlos Elías 2019
El Premi In Memoriam Juan Carlos Elías està destinat a guardonar una proposta, en forma d’article o no, de millora en els pactes dels fulls d’encàrrec professional, la facturació o minutació, les taxacions de costes i jures de comptes i, en general, els honoraris professionals de l’advocacia.

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, constituïda en Jurat del Premi i reunida en sessió de 15 de gener de 2020, ha atorgat per unanimitat, el Premi In Memoriam Juan Carlos Elías 2019 a: 

 • Sra. Alejandra Teixidó Viñas per la seva proposta "Sistema de minutación en el marco jurisprudencial del Tribunal Supremo en materia de costas procesales, buscando el equilibrio entre el respeto a la libre competencia y la seguridad jurídica”.

Ell lliurament d’aquest Premi tindrà lloc el proper dilluns  27 de gener de 2020, a les 19 h, a la Sala d’Actes de l’ICAB, en el marc d’una sessió organitzada amb motiu de la  Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort.  

Atorgat el Premi Memorial Pedro Martín García 2019 sobre Dret processal penal
El Premi Memorial Pedro Martín García, destinat a guardonar l’excel·lència d’un treball o article sobre Dret processal penal, va ser instituït l’any 2015 per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona per honrar la memòria del Sr. Pedro Martín García, qui fou president de la Secció 2a de l’Audiència Provincial de Barcelona i considerat com a un paradigma de professionalitat, rigor jurídic i respecte a l’advocacia.

El Jurat de l’edició 2019 del Premi, integrat per la Sra. María José Magaldi i per la Sra. María Carmen Hita, magistrades de la Secció 2a de l’Audiència Provincial de Barcelona, pel Sr. Miguel Capuz, president de la Secció de Dret Penal de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), pel Sr. Daniel Martín, secretari de la Secció de Dret Penal de l’ICAB, per la Sra. Olga Arderiu, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i pel Sr. Carlos Echavarri, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, reunit en sessió de 22 de gener de 2020, ha atorgat, per unanimitat, el Premi Memorial Pedro Marín García 2019 a:

 • Sra. Miriam Company Marsà pel seu treball "Los círculos concéntricos del Derecho Tributario y del Derecho Penal: Necesidad de introducir límites entre la potestad sancionadora y la potestad jurisdiccional”.

Ell lliurament d’aquest Premi tindrà lloc el proper divendres 31 de gener de 2020, a les 17 h, en el Saló d’Actes de l’ICAB, en el marc de la Sessió Solemne de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort.

Barcelona, 24 de gener de 2020

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat