Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència

Projecte de Llei de Carreteres

17/08/2015
El projecte es troba en tràmit al Senat. El termini màxim d’aprovació en aquesta Cambra s’ha establert per al 14.09.2015. La norma que s’aprovi entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en el BOE.
Projecte de Llei de Carreteres

Deroga la Llei 25/1988, de 29 de juliol, de Carreteres, modifica la Llei 8/1972, de 10 de maig, de construcció, conservació i explotació d’autopistes en règim de concessió i el text refós de la Llei del sòl, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2008, de 20 de juny.

L’objecte de la Llei és la regulació de la Xarxa de Carreteres de l’Estat, el domini públic corresponent i les zones de protecció. Estableix els criteris relatius a la denominació de les carreteres, els principis de coordinació en relació a les carreteres de diferent titularitat, el règim jurídic de construcció de carreteres, l’explotació de carreteres, entre d’altres aspectes. Els Annexos preveuen les definicions dels conceptes més importants de la terminologia emprada a la Llei i el Catàleg de carreteres de l’Estat.

http://www.senado.es/legis10/publicaciones/pdf/senado/bocg/BOCG_D_10_561_3793.PDF   

 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302