Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència

Projecte de Llei de Voluntariat

10/08/2015
El projecte de llei ha estat aprovat inicialment pel Congrés dels Diputats i es troba en tràmit al Senat. L’entrada en vigor s’ha previst per a l’endemà de la seva publicació al BOE.
Projecte de Llei de Voluntariat

Deroga la Llei 6/1996, de 15 de gener, del Voluntariat. A més del contingut que li és propi, modifica l’art 31.4 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut Marc del personal estatutari dels serveis de salut en allò que concerm a la homogeneïtat de barems de mèrits.

La llei serà d’aplicació als voluntaris, destinataris i entitats de voluntariat que participin, se’n beneficiïn o portin a terme programes de voluntariat d’àmbit estatal  o supraautonòmic, i en aquells programes en què l’Estat ostenti competències, sens perjudici de les atribuïdes a les Comunitats autònomes en matèria de voluntariat i en la seva legislació específica

http://www.senado.es/legis10/publicaciones/pdf/senado/bocg/BOCG_D_10_550_3645.PDF

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302