Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència

Projecte de Llei del Tercer Sector d’Acció Social

10/08/2015
El projecte de llei ha estat aprovat inicialment pel Congrés dels Diputats i es troba en tràmit al Senat. L’entrada en vigor s’ha previst per a l‘endemà de la seva publicació al BOE.
Projecte de Llei del Tercer Sector d’Acció Social

Regula les entitats del Terce Sector d’Acció Social d’àmbit estatal, sempre que actuin en més d’una Comunitat Autònoma, definint-les, establint els principis rectors que els hi són d’aplicació, les mesures de foment i els òrgans de participació d’aquestes entitats

La llei s’aplicarà sens perjudici de les competències de les CCAA en matèria d’asssistència social segons els seus Estatuts d’Autonomia, així com en la seva legislació específica.

Les obligacions pendents de pagament per part de les Comunitats Autònomes i les Entitats Locals amb les Entitats del Tercer Sector d’Acció Social, com a conseqüència de convenis de col·laboració suscrits en matèria de servieis socials, tindran tractament anàleg al d’altres proveidors, en els termes que legalment s’estableixin.

http://www.senado.es/legis10/publicaciones/pdf/senado/bocg/BOCG_D_10_550_3644.PDF

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302