Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea

La Secció de Dret Comunitari de la Comissió de Cultura de l'ICAB té l'objectiu primordial de ser una eina útil per a l'advocat. En aquest sentit tots els membres treballen per actualitzar coneixements i, alhora, per estar al dia en relació a la normativa que afecta la branca del Dret a la que es dediquen.

Des de la Secció també volen intervenir, a través de la Junta de Govern del Col·legi, en aquells afers i disposicions que afecten la seva especialitat. D'altra banda, també fomenten l'organització i participació en cursos, conferències i seminaris.

Els membres de la Secció es proposem treballar amb entusiasme per tal que a través dels actes i reunions que realitzen periòdicament es produeixi un enriquidor intercanvi d'experiències i coneixements. 

Junta de la secció

Contactes