Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Secció de Dret Administratiu

La Secció de Dret Administratiu de la Comissió de Cultura s'encarrega de:

  • L'activitat docent, tant pel que fa a col·laborar en el procés d'integració i professionalització dels joves col·legiats, com per motivar la cada vegada més imprescindible formació continuada dins de l'àmbit del Dret administratiu. Aquesta activitat es concentra en l'organització de cursos (urbanisme, procediment administratiu, procediment contenciós-administratiu, expropiacions, llicències, contractació administrativa i responsabilitat patrimonial de l'administració), jornades i conferències.
  • Intervenir, mitjançant la Junta del Col·legi, en aquells afers i disposicions que afecten la nostra especialitat.
  • Donar el suport que calgui per tal de fer més fluïdes les relacions amb la Judicatura i amb l'Administració Pública en general.
  • Col·laborar, en la mesura del possible, en el tractament de la problemàtica que planteja la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa.
Junta de la secció

Contactes