Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Campanyes de màrqueting

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha duut a terme diferents campanyes de màrqueting per tal de defensar i reivindicar els drets dels Advocats/des i de la ciutadania, però també per fomentar la consulta prèvia a l’advocat / da, com a mesura per estalviar futurs problemes.

A continuació trobareu les últimes campanyes realitzades:

 

Campanya Renda (2017)

 

 

Anunci de l’ICAB en premsa, dins de la campanya ‘Què pot fer el teu advocat per tu? / Què pot fer la teva advocada per tu?’, que se centra en la tasca que desenvolupen els advocats i advocades especialitzats en Dret Fiscal, coincidint amb la campanya de la Renda de les Persones Físiques.

Torn d'Ofici (2016)

 

 

Anuncis de premsa en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici.  Amb el lema 'Ningú no ha fet més per mi', aquesta iniciativa vol reivindicar, des del punt de vista de la ciutadania que ha tingut un advocat d’ofici per a la seva defensa, l’excel·lent tasca que duen a terme els companys i companyes que presten el servei del Torn.

Promoció Advocacia (2016)

 

 

Campanya en premsa per promoure entre la ciutadania la importància de la consulta preventiva a l’advocat. Sota el lema ‘Què pot fer el teu advocat per tu? / Què pot fer la teva advocada per tu?’ els anuncis destaquen que l’advocacia barcelonina la formen advocats que poden oferir assessorament integral: des de la prevenció del conflicte, fins a la resolució.

Mai caminaràs sol (2015)

 

 

Campanya publicitària de l'ICAB en premsa i als autobusos urbans de Barcelona amb l’objectiu de transmetre a la ciutadania el paper de l'advocat. Amb l’eslògan ‘Mai caminaràs sol’, el missatge que es transmet és que l’advocat acompanya al ciutadà durant tot un procediment jurídic i sempre està al seu costat.

Ningú no farà més per tu!

 

 

Per reivindicar que es valori el treball que realitzen els companys i companyes que presten el Servei d’Orientació Jurídica i per denunciar la redacció de l’avantprojecte de Llei de d’Assistència Jurídica Gratuïta, ja que hi ha molts aspectes que queden lluny de la millora que ha de presidir la modificació d’un servei públic essencial per als ciutadans com és el Torn d’Ofici.

Stop Taxes

 

 

Amb la campanya Stop Taxes, l'Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) vol rebutjar frontalment que s’hagi de pagar una taxa (judicial) per poder reclamar justícia davant els tribunals. Aquesta mesura és un gran obstacle per a moltes persones, que per motius econòmics no poden fer-hi front, i han de renunciar a un dret fomamental com és la tutela judicial efectiva.

Palauet Casades

 

 

Un nou espai singular al Centre de Barcelona, al quadrat d’or. Un palauet premordernista amb múltiples sales que faciliten l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniments. Un espai per sorprendre els convidats. L'espai, presidit per un espectacular Pati de Columnes, està habilitat per a actes, presentacions, còctels i està connectat al seu torn al gran auditori del mateix Col·legi.

El Col·legi al teu costat

 

 

Servei d’Orientació en Mediació. Servei d’Intermediació Hipotecària. Servei d’Orientació Jurídica. Justícia & Joves. Stop Taxes. Desnonaments. L'Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) està al teu servei (amb orientació jurídica gratuïta, amb mediació i exercint la intermediació hipotecària). El Col·legi es mobilitza per a tu (taxes, desnonaments, etc.). El Col·legi sempre al teu costat.

Assessora't amb un advocat!

 

 

Els advocats són professionals independents que assisteixen com a assessors, consultors, orientadors, consellers i representants en la defensa dels drets i interessos. Compten amb una sòlida formació i estan altament capacitats per a la resolució de conflictes judicials i extrajudicials. Però la funció bàsica i principal dels advocats és la preventiva. Amb el seu assessorament, poden evitar-se conflictes.

Campanya de la renda

 

 

Coincidint amb les dates en les quals els contribuents han de presentar la liquidació de l’Impost de la Renda de les Persones Físiques. Vols que et faci la renda un advocat/da? Sí, vull que em faci la declaració de la renda un advocat/da; el professional que coneix el Dret Fiscal, i a més, tot l’ordenament jurídic, i que em pot estalviar conflictes amb l’Administració. A més, en cas necessari, pot defensar-me fins al final.

Associa't!

 

 

Els estudiants que hagin superat 120 crèdits ECTS del Grau de Dret o bé graduats en Dret que estiguin realitzant els cursos de l’EPJ o Màsters cAmpus poden gaudir d’alguns serveis que ofereix aquesta Corporació a través del Carnet d’Associat (Biblioteca, descomptes en cursos, Accés al Servei d’Ocupació, compte de correu amb domini @icab.cat, descomptes en RJC; Cercle ICAB)

Justícia & Joves

 

 

L’ICAB orienta als estudiants de tercer i quart d’ESO sobre els perills que es poden derivar si es fa un mal ús de les xarxes socials i Internet. Mitjançant una obra de teatre i un posterior debat, diversos advocats responen les preguntes formulades pels alumnes  sobre aquesta matèria. Els instituts que vulgueu participar en aquesta iniciativa, podeu enviar un correu electrònic de petició a marqueting@icab.cat