Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Revistes

 1. Descripció
 2. Revistes electròniques
 3. Preguntes més freqüents

  Descripció del servei

El fons de publicacions periòdiques de la Biblioteca està format per les revistes especialitzades, publicacions oficials, premsa diària i revistes electròniques més rellevants de l’àmbit jurídic nacional i internacional.

L’organització, manteniment i difusió d’aquests fons, així com el tractament tècnic dels seus continguts, es realitza des de la secció d’Hemeroteca.

Per consultar aquest fons disposeu del subcatàleg de Revistes:

 • Més de 1.600 títols de publicacions periòdiques, i l’estat de recepció dels gairebé 450 títols que es reben en l’actualitat
 • Més de 35.000 buidats i cada un està enllaçat a la descripció de la revista de la qual depèn.

  Revistes electròniques

Al catàleg hi trobareu la descripció bibliogràfica de totes les revistes, tant en versió impresa com en format electrònic, i les seves dades de localització. Es poden donar dos casos:

 • Hemeroteca: els darrers 6 o 10 anys de la revista són de lliure accés a l’Hemeroteca. Si us interessen els anys anteriors (indicats entre parèntesis, ex. A 121-3 (1986-2001)) heu d’omplir la butlleta de petició de fons indicant el títol de la revista, els anys que voleu consultar i el topogràfic (en l’exemple, A 121-3).
 • Dipòsit: heu d’omplir la butlleta de petició de fons indicant el títol de la revista, els anys que voleu consultar i el topogràfic.

Si el que busqueu és un article de revista, les dades de localització a tenir en compte són les de la revista on s’ha publicat, que trobareu precedides per la partícula EN. Clicant sobre el títol de la revista o sobre el seu número ISSN (fixeu-vos que està en un altre color) el catàleg us remetrà a la descripció bibliogràfica de la revista, on hi ha indicada la seva localització.

Per facilitar-vos la consulta dels últims números de les revistes estatals de periodicitat mensual o menor, els trobareu exposats al revister de l’Hemeroteca.

  Preguntes més freqüents

 • Com puc saber quins números hi ha d'una revista? El registre bibliogràfic de les revistes en curs de recepció inclou l’apartat Fons des del qual s’accedeix a la relació detallada dels exemplars que ja hem rebut (cliqueu sobre l’exemplar que hi apareix).
 • I els suplements? Si són suplements ordinaris (amb periodicitat regular coneguda) els trobareu descrits en el registre bibliogràfic de la revista; per contra, si són exemplars extraordinaris, els trobareu reflectits a l’apartat de Fons (cliqueu sobre l’exemplar que hi apareix).
 • Com puc saber si una revista està en format electrònic? Si una revista disposa o és de versió electrònica us ho indiquem en el seu registre bibliogràfic [Recurs electrònic]. Si la versió electrònica és en suport CD ho trobareu indicat en una nota; si la revista és accessible per Internet, us donem l’accés directe a la seva pàgina web. En la majoria de casos, trobareu vinculades les descripcions bibliogràfiques de la versió en paper i la versió electrònica.
 • Es deixen en préstec les revistes? No, totes les revistes estan excloses de préstec.
 • On es poden consultar revistes electròniques? Si la versió electrònica és en suport CD els heu venir a consultar a la biblioteca. Si la revista és consultable en accés obert per internet podeu consultar-la des del vostre despatx (trobareu l’accés directe en el registre bibliogràfic). Si l’accés per internet és restringit (us ho indiquem al registre bibliogràfic), només hi podreu accedir des dels ordinadors de consulta de revistes electròniques, a la Sala de Bases de Dades de la Biblioteca. També trobareu informació detallada de les revistes electròniques i el seu accés a l’apartat Recursos electrònics hemerogràfics.
 • On és l’hemeroteca? La secció d’Hemeroteca es troba dins de la Biblioteca. Per arribar-hi heu de passar per davant del taulell de préstec i continuar en direcció la Sala de Bases de Dades i els despatxos de gestió tècnica. Consulteu el Plànol de la Biblioteca.
 • I com està ordenada? Per estricte ordre alfabètic, aprofitant tot el perímetre de l’espai que ocupa (passadís i Sala d’Hemeroteca).
 • Puc demanar un article de revista? Sí, el Centre de Documentació de la Biblioteca ofereix aquest servei. Podeu fer la petició mitjançant el formulari de Sol·licitud d’articles doctrinals. Consulteu les condicions del servei a Centre de Documentació.
 • I si la revista no surt al catàleg? També la podeu demanar, utilitzant el mateix formulari. Consulteu les condicions del servei a Centre de Documentació.

Contactes