Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

SOJ - OAC Ajuntament de Barcelona

Amb data 22 de juliol de 2010 es va signar entre el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i l'ICAB un conveni per a l’establiment d’un SERVEI D’ORIENTACIÓ JURÍDICA, ubicat al centre de la ciutat de Barcelona, amb la finalitat d’apropar als ciutadans i ciutadanes un servei essencial que els hi permeti fer respectar els seus drets, fent ús de mitjans alternatius a la judicialització.

El Servei d’Orientació Jurídica que presta el Col·legi, en col·laboració únicament amb l’Ajuntament de Barcelona des del mes d’abril de 2011, es duu a terme a les dependències municipals, dintre d’un projecte de servei integral municipal d'atenció als ciutadans i ciutadanes. Ofereix informació i orientació jurídica sobre  resolució alternativa de conflictes i assessorament, si escau, sobre l’assistència jurídica gratuïta.

Per demanar hora, cal que els interessats s’adrecin a l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a la plaça de Sant Miquel, 3, de Barcelona.

> Accés per agenda-petició (contrasenya i usuari)

Documents