Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB acull una conferència sobre els reptes de la tecnologia 5G en col·laboració amb Tech Spirit Barcelona

24/02/2020
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) acollirà demà dimarts, 25 de febrer, a partir de les 16h, la conferència 5G: Reptes per a la ciberseguretat i els drets digitals.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB acull una conferència sobre els reptes de la tecnologia 5G en col·laboració amb Tech Spirit Barcelona

Barcelona, 24 de febrer de 2020.- El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) acollirà demà dimarts, 25 de febrer, a partir de les 16h, la conferència 5G: Reptes per a la ciberseguretat i els drets digitals; una jornada impulsada per la Comissió de Transformació Digital de l’ICAB en col·laboració amb Tech Spirit Barcelona.

 La jornada anirà a càrrec del diputat de la Junta de Govern de l’ICAB i president de la Comissió de Transformació Digital, Rodolfo Tesone Federico Ruiz, responsable de l'Observatori Nacional de 5G. En aquest sentit, l'acte estarà dividit en dues taules de debat: la primera se centrarà en la perspectiva tècnica, amenaces i riscos per a la ciberseguretat de les xarxes 5G. Aquesta taula comptarà amb la participació d'Angel León, coordinador de l'Àrea de Planificació de l'Espectre Radioelèctric de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions, Angel Gómez de Agreda, coronel en Cap de l'Àrea d'Anàlisi Geopolítica de la Secretaria General de Política de Defensa del Ministeri de Defensa i Ramsés Gallego, expert en ciberseguretat.

La segona taula abordarà des de la perspectiva jurídica les bretxes de seguretat així com els riscos legals i de reputació i comptarà amb Oriol Torruella, director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Marta Continente, gerent Innovació i Transició Digital de l'Ajuntament de Barcelona, l’advocat Francisco Pérez Bes, coordinador de l'Àrea de Dret i Economia Digital i Belén Arribas, vocal de la Comissió de Transformació Digital del Col·legi.

Clouran l’acte el diputat de la Junta de Govern Rodolfo Tesone i Ignasi Costas, advocat i membre de la junta Directiva Barcelona Tech City. 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

5G: Reptes per a la ciberseguretat i els drets digitals

Dia:

Dimarts, 25 de febrer de 2020, a les 16h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
Pati de Columnes ICAB (accés pel Palauet Casades, situat en la confluència dels carrers Mallorca 283 amb Roger de Llúria)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat