Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Sessió solemne de l’ICAB amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort

31/01/2020
La sessió solemne és un acte que serveix per retre homentatge als col·legiats i col·legiades que enguany compleixen 50 i 75 anys de col·legiació.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Sessió solemne de l’ICAB amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort

Barcelona, 30 de gener de 2020. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) celebrarà demà divendres, 31 de gener, a les 17h, la sessió solemne de Sant Raimon de Penyafort. A l’acte es retrà homenatge als col·legiats i col·legiades que enguany compleixen 50 i 75 anys de col·legiació.

En el mateix esdeveniment s’entregaran les medalles commemoratives de l’ICAB a persones que han destacat per la seva trajectòria professional, col·legial o institucional a favor del Col·legi, de l’Advocacia i d’entitats de caràcter social.

La sessió solemne de Sant Raimon de Penyafort serà presidida per la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, i comptarà amb la presència i la participació del ministre de Justícia del Govern d’Espanya, Juan Carlos Campo; i de la consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, entre d’altres autoritats.

NOTA: L’acte començarà puntualment a les 17h de la tarda. Els mitjans gràfics (càmeres de televisió i fotògrafs) disposaran d’un parell de minuts per realitzar un MUT per prendre imatges de recurs abans de què comenci la Sessió Solemne. Per problemes d’aforament de l’auditori, l’ICAB ha habilitat una sala annexa des d’on els periodistes podreu seguir el desenvolupament de l’acte un cop aquest comenci. Hi haurà senyal audiovisual de so i d’imatge per poder tenir accés al contingut.

ACREDITACIONS: És imprescindible acreditar-se al correu comunicacio@icab.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per poder accedir a la seu de l’ICAB

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Sessió solemne de l’ICAB amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort

Dia:

Divendres, 31 de gener.
16.30h Mitjans gràfics (càmeres de foto i TV)
16:45h Altres mitjans 

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
Mallorca, 283. (Entrada pel xamfrà amb Roger de Llúria)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat