Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: Reunió de l’ICAB amb Human Rights Watch per defensar el dret universal de la justícia

10/02/2020
La degana Mª Eugènia Gay s’ha reunit  amb José Manuel Vivanco, director de HRW a la regió americana, a Washington
NOTA DE PREMSA: Reunió de l’ICAB amb Human Rights Watch per defensar el dret universal de la justícia

S’han explorat possibles sinergies entre ambdues institucions i s’ha donat a conèixer el treball de l’ICAB en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, concretament l’ODS núm. 5, en relació a la igualtat de gènere i el núm. 16 que facilita l’accés a la justícia

Barcelona, 10 de febrer de 2020. La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, ha visitat la seu de Human Rights Watch a Washington i ha mantingut una reunió institucional amb, José Manuel Vivanco; director de Human Rights Watch a la regió americana.

La reunió ha servit per explorar sinergies i com des de l’advocacia es pot col·laborar amb l’entitat no governamental posant el sector jurídic al servei de la lluita contra les desigualtats i a favor dels més vulnerables. Mª Eugènia Gay ha exposat les diferents tasques i accions que s’estan portant a terme des de l’ICAB en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Concretament, la degana ha donat a conèixer que des de l’ICAB s’està treballant per assolir  l’objectiu número 5, en relació a “la igualtat de gènere i empoderament de les dones i nenes”; i l’objectiu número 16,  que “promou societats pacífiques per al desenvolupament sostenible, per facilitar a tothom l’accés a la justícia i crear institucions eficaces, responsables i inclusives a tots nivells”. 

S’adjunta fotografia de la trobada entre el director de Human Rights Watch i la degana Mª Eugènia Gay.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat