Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB fa balanç de la posada en marxa del Pla d’Igualtat, una iniciativa pionera dins l’advocacia

27/02/2020
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) commemora el ‘Dia Internacional de la Dona’ amb l’organització de diferents actes.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB fa balanç de la posada en marxa del Pla d’Igualtat, una iniciativa pionera dins l’advocacia

Barcelona, 27 de febrer de 2020.- El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) commemora el ‘Dia Internacional de la Dona’ amb l’organització de diferents actes.

El  proper dijous, 5 de març, a les 11h, la degana del Col·legi, Mª Eugènia Gay, i les diputades de la Junta de Govern Emma Gumbert i Carmen Valenzuela presentaran la Memòria del Pla d’Igualtat 2019 i faran balanç de les accions plantejades per l’ICAB per promoure la igualtat entre l’advocacia i la societat així com donar visibilitat al talent femení. Aquestes accions s’emmarquen dins el compromís de la Corporació per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, i concretament l’ODS número 5.

En el transcurs de l’acte es facilitaran dades dels principals indicadors d’igualtat (participació de les dones col·legiades en la vida col·legial, entre altres) i s’avaluarà l’efectivitat de les mateixes.  També es lliuraran dades del Torn d’Ofici en relació a la violència de gènere en aquests dos primers mesos de l’any. Es distribuiran còpies del document entre els mitjans de comunicació.

 A les 11.30h, a la cantonada del Palauet Casades, la degana del Col·legi, donarà pas a la lectura del Manifest de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB, encapçalada per la seva presidenta, Teresa Blasi. L’acte comptarà amb l’assistència de diferents membres de la Junta de Govern, d’advocades membres de la Comissió de Dones Advocades i altres col·legiats i col·legiades que se sumen a aquest acte reivindicatiu.

En finalitzar l’acte es farà una foto de grup.
Demanem confirmació dels mitjans a l’acte a comunicacio@icab.cat

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

L’ICAB fa balanç de la posada en marxa del Pla d’Igualtat, una iniciativa pionera dins l’advocacia

Dia:

Dijous, 5 de març de 2020 a les 11h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
-Mallorca, 283-

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat