Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB organitza l’Espai de Reflexió de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort: ‘Visions sobre el Brexit’

14/01/2020
La jornada se celebrarà dimarts 14 de gener a les 19 hores al Pati de Columnes de la seu col·legial

Barcelona, 14 de desembre de 2019. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una nova edició de l’espai de Reflexió de la Fundació Sant Raimon de Penyafort, una trobada periòdica en què experts jurídics i d’altres àmbits de coneixement debaten a l’entorn d’assumptes d’actualitat relacionats amb les finalitats fundacionals.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de Cristina Vallejo, secretària de la Fundació i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB. Es comptarà també amb les intervencions de Gregorio Garzón, professor emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona, catedràtic de Dret internacional públic i catedràtic Jean Monnet ad personam de Dret de la Unió Europea; Cristopher Dotti, president de la Cambra de Comerç Britànica a Espanya; Eva Prada, directora de la Cambra de Comerç Britànica a Espanya. Com a moderadors participaran Charlotte Frase-Prynne, directora d’Internacional Policy Group (iPg) i Santiago de Nadal, advocat i membre de la Comissió de Relacions Internacionals de l’ICAB.

Es pot consultar el programa detallat de l’espai de Reflexió de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort: ‘Visions sobre el Brexit’.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

L’ICAB organitza l’Espai de Reflexió de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort: ‘Visions sobre el Brexit’

Dia:

Dimarts 14 de gener 2020, a les 19 hores

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona – Pati de Columnes                                                    
(c/ Mallorca, 283)

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat