Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió d'Advocats d'Empresa

La Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, en la sessió del 17 de febrer de 2009, va acordar la constitució d'una Comissió d'Advocats d'Empresa.

Els Advocats que exerceixen la seva professió dins l’Assessoria Jurídica d’una empresa són un col·lectiu constituït per professionals altament qualificats amb un coneixement profund del funcionament empresarial, que desenvolupen la seva activitat d’acord amb les normes deontològiques i contribueixen a les càrregues col·legials. No obstant, fins a la creació de la COMISSIÓ D’ADVOCATS D’EMPRESA, aquests col·legiats no han tingut participació activa a l’ICAB.

La COMISSIÓ D’ADVOCATS D’EMPRESA es constitueix a l’empar de la normativa col·legial vigent per a compartir las característiques pròpies del col·lectiu i els seus membres, tractar i posar en comú les inquietuds, peculiaritats i d’altres circumstàncies que afectin als seus membres com a professionals del Dret i promoure iniciatives amb la finalitat d’aconseguir els objectius que s’acordin.

La COMISSIÓ D’ADVOCATS D’EMPRESA té com a funcions:

 1. Detectar circumstàncies comunes de l’Advocat d’Empresa
 2. Extreure conclusions i proposar solucions a problemes propis de l’Advocat d’Empresa
 3. Recomanar bones pràctiques, normes d’actuació o models
 4. Difondre el rol de l’Advocat d’Empresa i optimitzar la percepció del valor de l’Advocat d’Empresa
 5. Qualsevol altra decisió dels seus membres en relació amb la finalitat de la Comissió

La participació en la COMISSIÓ D’ADVOCATS D’EMPRESA ho és a títol personal voluntària, desinteressada, sense representació corporativa ni implicació dels interessos de l’empresa.

*** VEURE L'ESPAI DE LA Comissió d'Advocats d'Empresa (la comissió, notícies, agenda, formació, documents, enllaços)

Comitè de Comissió

Contactes

  c/ Mallorca, 283
  08037 Barcelona, Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 cat / 5441 cast T. F. 93 487 16 49 E. advocatsempresa@icab.cat