Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Normativa

La Comissió de Normativa de l'ICAB té com a objecte principal treballar per al seguiment de la producció normativa dels diversos òrgans legislatius, que afectin de manera essencial la professió o els col·legiats, per a la qual cosa estudia els diferents projectes normatius i prepara les esmenes que considera oportú introduir-hi. Així mateix, coordina la participació dels col·legiats i col·legiades en aquests processos.

Actualment, la Comissió estudia els projectes i avantprojectes de llei que tot seguit s’exposen.

Si voleu enviar comentaris o suggeriments als projectes que estan en estudi de la Comissió, relacionats amb l'apartat "documents", o qualsevol altre comentari respecte a texts normatius en tramitació, podeu adreçar-vos a la següent adreça de correu electrònic, en què seran rebuts directament pels membres de la Comissió i per l'Assessoria Jurídica del Col·legi.

Comissió de Normativa: normativa@icab.cat

>>> ESPAI DE LA Comissió de Normativa (notícies, documents, etc.)

Comitè de Comissió

Contactes