Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
EPJ Escola de Pràctica Jurídica Març 2020 Idiomes ICAB 2019 Curs intensiu de Management per a Advocats i Advocades 2020 SLIDE - III Congrés Nacional de Defensa dels Drets de les Víctimes d'Accidents de Trànsit III Congrés Nacional de Consum - Inscripcions

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 13/02/2020 | Secció de Dret Processal
  El Ple del TC declara inconstitucional i nul l'art. 454 bis 1 paràgraf 1 de la LEC

  L'article 454 bis 1, paràgraf 1 de la LEC ha estat declarat inconstitucional mitjançant sentència de 28 de gener de 2020, acompanyada per una nota informativa del Tribunal Constitucional publicada el 5 de febrer de 2020. Fins que el legislador no modifiqui la llei, el recurs judicial procedent contra els decrets dels LAJ que resolen les reposicions ha de ser el directe de revisió al qual es refereix el mateix 454 bis LEC que vindrà resolt pel Jutge. Aquesta sentència va en la línia de les sentències ja pronunciades pel TC respecte als decrets en matèria d'honoraris dels advocats (STC 34/2019, de 14 de març) i en matèria contenciosa-administrativa (SSTC 72/2018 i 58/2016). S'adjunta la nota informativa del TC i la sentència que declara la inconstitucionalitat.


>Més notícies de seccions

Propers cursos